Rejsebeskrivelse 2016

CIRKUSREVYEN 2 DAGE


1. DAG
BYRUNDTUR - CIRKUSREVYEN

Morgenkomplet i Hedensted. Der bliver tid på egen hånd til frokost, indkøb, museumsbesøg eller blot at nyde den hyggelige stemning på Strøget, inden vi kører til Absalon City Hotel. Sidst på eftermiddagen kører vi til Dyrehavsbakken, hvor vi skal opleve rejsens højdepunkt, Cirkusrevyen. Skuespillerne Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Lise Baastrup er klar til et forrygende show. Efter forestillingen er der mulighed for at nyde en aftenbuffet på Restaurant Bræddehytten. Billet til Cirkusrevyen pris efter kategori og aftenbuffet kr. 149,00 pr. person skal bestilles ved tilmelding.

2. DAG
BYRUNDTUR - KANALRUNDFART
Efter en kort byrundtur hvor vi kommer forbi Den Sorte Diamant og Christiansborg og kanalrundfart køres mod Hedensted hvor vi får tidlig aftensmad.


CIRKUSREVYEN 3 DAGE


1. DAG
BYRUNDTUR - TIVOLI

Morgenkomplet i Hedensted. Der kørers en kort byrundtur i København, hvor vi bl.a. kommer forbi Hovedbanegården og Rådhuspladsen, inden der bliver tid på egen hånd til frokost, indkøb, museumsbesøg eller blot at nyde den hyggelige stemning på Strøget. Sidst på eftermiddagen kører vi til Absalon City Hotel. Om aftenen spadserer vi til det stemningsfyldte Tivoli, hvor vi kan nyde vores aftensmad og opleve de mange boder og forlystelser. Entré til Tivoli koster kr. 75,00 pr. person og skal bestilles ved tilmeldingen.

2. DAG
BYRUNDTUR - KANALRUNDFART - CIRKUSREVYEN

Efter en kort byrundtur og kanalrundfart bliver der tid på egen hånd. Sidst på eftermiddagen kører vi til Dyrehavsbakken, hvor vi skal opleve rejsens højdepunkt, Cirkusrevyen. Skuespillerne Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Lise Baastrup er klar til et forrygende show. Før forestillingen kan man se nogle af bygningerne i Korsbæk på Bakken (uden rundvisning). Efter forestillingen er der mulighed for at nyde en aftenbuffet på Restaurant Bræddehytten. Billet til Cirkusrevyen pris efter kategori og aftensbuffet kr. 149,00 pr. person skal bestilles ved tilmelding.

3. DAG
BYRUNDTUR

På en byrundtur ser vi Den Sorte Diamant, Christiansborg, Nyhavn og Rosenborg Slot samt Langelinie og Den lille Havfrue. Vi gør et kort ophold ved Amaliehaven og Amalienborg Slot. Efter frokost på egen hånd, køres mod Hedensted, hvor vi får tidlig aftensmad.


KANALRUNDFART
Vi kører til Holmens Kirke, hvor vi har mulighed for at se den flotte kirke. Vi sætter os godt til rette på en af Netto-Bådene, som tager os med rundt på en kanalrundfart, hvor vi ser København fra søsiden og vi kan nyde alle seværdighederne, som vi stille sejler forbi. Der er guide ombord, som fortæller om seværdighederne. Kanalrundfart koster kr. 35,00 pr. person og skal bestilles ved tilmelding.

 

 

Luk vinduet »